Nincs termék a bevásárlókosárban.

Xflex - Amber - Ultra erős zselé 500 ml

Ultra erős formázó gél, mely elengedhetetlen az extrém stílusú modern hajformázáshoz. Tartós hatást biztosít, bármilyen hajtípusra alkalmazható.
4 600 Ft
Termékcsalád: Xflex
+ -

Használata: Vigye fel az Xflex Amber hajzselét nedves hajra a nedves hatás eléréséhez; a fürtök és hajvégek szabad formázásához használja száraz hajra. 

Használata: Vigye fel az Xflex Amber hajzselét nedves hajra a nedves hatás eléréséhez; a fürtök és hajvégek szabad formázásához használja száraz hajra. 

Az ügyfelek akik megvásárolták ezt a terméket, ugyanakkor megvásárolták
Speciális formulája gazdag lenolajban, védi, óvja a hajat a nedvességtől, anélkül, hogy elnehezítené azt. Ragyogó fényt biztosít a hajnak. Használata: A frizura kialakítása után permetezzük a hajra, ne öblítsük le.
5 150 Ft
Hajtógáz nélküli hajlakk utántöltő.
8 250 Ft
A Silver hamvasító sampon speciális, selyemproteines termék szőke és ősz hajakhoz.
6 200 Ft
A HS Milano Blonde termékcsaládját ezután No Yellow néven találod! Napraforgómag olajat, búzafehérjét, vadvirág mézet és nyárfa kivonatot tartalmazó, speciális sampon a szőke, szőkített, valamint az ősz haj számára. ANTI-YELLOW technológiájának köszönhetően hatékonyan semlegesíti a sárgás árnyalatokat a hajon. Speciális formulái lévén lágyítja és táplálja a hajszálakat, helyreállítja a frizura ragyogását. Használata: Vigye fel a szükséges mennyiséget a nedves hajra egyenletesen eloszlatva. Óvatosan masszírozza be, és hagyja pihenni 3-5 percig, majd öblítse le. Hatóidő: 3-5 perc szőke és szőkített hajnál, 3 perc ősz hajnál.
4 200 Ft
Close