Nincs termék a bevásárlókosárban.

Gamma Piú hajvágógépek

Szűrők
oldalanként
Moduláris professzionális nyírógép forgó motorral.
51 500 Ft
Absolute Hitter - vadonatúj professzionális moduláris trimmer, leszerelhető és cserélhető felső borítással. 1 trimmer 12 különböző kombinációval!
43 500 Ft
GAMMA + PROFESSZIONÁLIS BOOSTED CLIPPER SUPER TORQUE motorral.
68 500 Ft
Professzionális hajnyíró, hosszú élettartamú digitális motorral. Clipper, ultra ellenálló fém testtel és technológiai lélekkel. 45 mm-es Faper penge, mobil Slim Deep Black Diamond Carbon pengével, a tökéletes simaságért. 7500 ford./perc digitális motor, amely nagy nyomatékot, alacsony vibrációt és kisebb zajt generál. Két pengeállító kar* a kényelmes, kétkezes használat érdekében. Fix talp/ dokkoló a gyorstöltéshez LED világítással. Innovatív kialakítás és csúszásgátló támogatás. Teljes feltöltés 150 perc alatt. Újratölthető lítium akkumulátor 4 LED jelzővel a hátralévő töltés jelzéséért. Működési autonómia 200 perc. Ultra-ellenálló teljes fém test ergonomikus fogantyúval és markolatorientált bemélyedéssel a még nagyobb biztonság és stabilitás érdekében. * FIGYELEM! Nem lehet mindkét kart egyszerre felszerelni!
109 500 Ft
X-Ergo Professzionális nyírógép mágneses motorral. 45 mm -es DLC Black Diamond Carbon “Taper” Penge a tökéletes simaság és pontosabb borotválás érdekében. 3 testreszabható kar: 2 a click system-hez és 1 a freestyle -hoz. 10 000 ford / perc motor, beépített mikrochip a nyomaték és a teljesítmény növelése érdekében. Könnyű pengeállítás zero gap opcióval a razor fade -hez. Lítium akkumulátor: 120 perc autonómia, 105 perc gyors töltéssel. Pengetartó Regular vagy Stretch, a rövid vagy hosszú vágás testreszabásához. 8 dupla mágneses toldófésű , 1,5-3-4,5-6-10-13-16-19. Tisztító és karbantartó készlet mini csavarhúzóval a beállításokhoz. A csomag 1 db hajvágógépet és hozzá tartozó cserélhető előlapokat tartalmaz.
75 400 Ft
- 40 mm-es Ultimate DLC Black Diamond Carbon penge a tökéletes simaságért - Penge mikrokorrekciója 0,8 és 0 mm között - 10 000 ford / perc motor, mikrochip a nyomaték és a teljesítmény növelése érdekében - Teljes feltöltés 1 óra alatt, fix talppal vagy USB-kábellel - Levehető top a precízebb vágásért és a penge lehűléséért - Ergonomikus forma a könnyebb használat és a komfort növelése érdekében - Tisztító és karbantartó készlet mini csavarhúzóval a beállításhoz A csomag 1 db hajvágógépet és hozzá tartozó cserélhető előlapokat tartalmaz.
69 500 Ft
Close