Nincs termék a bevásárlókosárban.

Wahl

Szűrők
oldalanként
Mindenütt egyenletes vágást hoz létre, ideális kontúrozáshoz. "0" átfedésig állítható krómozott pengék, kifejezetten kopasz hajvágáshoz készült. Professzionális vibrációs motor a tartósság és a hosszú élettartam érdekében.
29 000 Ft (Bruttó ár)
Akár folyamatos, egész nap történő használathoz is kiváló választás. Tartós és megbízható professzionális motorral. Trimmeléshez, kontúrvágáshoz ajánljuk. Precíz, aprólékos munkához is megbízható társ. Akár kis kézbe is tökéletesen beleillik, így nők is kényelmesen használhatják. Magas precizitású vágóéllel.
39 000 Ft (Bruttó ár)
WAHL Detailer vezeték nélküli kontúrvágógép (Barna/Króm)
55 500 Ft (Bruttó ár)
Tisztító spray a hajvágó gépekhez. Tisztán és higiénikusan tartja a pengét. FIGYELMEZTETÉS: GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ! SZEMBE, BŐRRE VAGY RUHÁRA NEM KERÜLHET. Használat előtt olvassa el a címkén és a termékismertetőben közölt információkat. ALLERGIÁS REAKCIÓT VÁLTHAT KI. Összetvők: < 5% nem ionos felületaktív anyagok, <- 0,9% 2-fenoxietanol, < 0.0015 5-klór-2-metil-4-izotazolin-3-on (Einecs szám: 247-500-7) 2-metil-2H-izotiazol-3-on (Einecs szám: 220-239-6) (3:1) keveréket tartalmaz.
4 500 Ft (Bruttó ár)
Ha a Wahl 5 csillagos fináléjára vetettél szemet egy tökéletes borotvára találtál, melyet az Európai piacra gyárt a WAHL.
46 500 Ft (Bruttó ár)
Minden nyírógéphez, ollókhoz, valamint körömvágó eszközhöz ajánlott olajozó és hűtőspray. Megakadályozza a nyíró felületek kopását, meghosszabbítja a vágókések, nyírófejek élettartamát. A termék mindezek mellett tisztítja a fejet a benne megtapadt szőrszálaktól és homokszemcséktől, ezáltal is növelve az él életét! Feltétlenül ajánlott termék az összes elektromos és kézi nyíróhoz! Összetevők: Propan-2-ol, Isopropyl Alcohol, Isopropanol, Hydrocarbons, C6-C7, n-Alkanes, Isoalkanes, Cyclicy, <5% n-Hexane
3 500 Ft (Bruttó ár)
Close